www.skogsformedling.se
Startsida
Personaluthyrning
Maskinring
Uppdragsförmedling
Hyggesservice
Röjningsservice
Skogsbilder
Naturfilmer
ikon_fjaril.gif Kundannonser
ikon_gran.gif Röjbutiken
Om företaget
Kontakt
Skogsutbildningar
Skogsnöje
Skogliga sökvägar
Handarbete

Annonsera på skogsformedling.se

Utöka ert kundregister genom att köpa en annonsplats på skogsformedling.se. För kundannonser väljer ni vilken kategori ni vill tillhöra och presenteras med företagslogga, textruta och länk till den egna hemsidan. För annonserna på hemsidans högra del väljer ni 1, 6 eller 12 månader på annonskategori.

Kundannons under menyn "Kundannonser": 1000:- exkl. moms/år
Annons på hemsidans högra del 140x200 pixlar: 150:- exkl. moms/månad

Annonsen kommer att visas på skogsformedling.se direkt annonsavgiften har inkommit till Skogens Personal & Maskin Ring, F:a, Bg 5782-3924. En förfrågan om förlängning kommer att skickas till er innan förfallodagen.

Logobilderna till kundannonserna ska levereras i gif- eller jpg-format och vara 150 pixlar breda i 72 dpi. Givetvis hjälper vi er att skala om er logotype om ni så önskar. Har ni ingen logotype visas företagsnamnet i vanlig skrift.

Annonserna till hemsidans högra del ska vara 140 pixlar breda och max 200 pixlar höga i 72 dpi. Tillåtna format är jpg, gif och animerade gif:ar. Om ni vill att vi ska göra i ordning annonsen åt er, debiterar vi ytterligare 300 kr exkl moms för den tjänsten.

Företag:*
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postnummer:*
Ort:*
Telefonnummer:*
Mobilnummer:
E-postadress: (används internt)
Hemsida:
Annonskategori:
Verksamhetsbeskrivning: (Kundannonser)
Bifoga logga/annons (jpg,gif,zip)

Om ni anger en E-postadress, kommer vi enbart att använda den i kommunikation med er, den läggs inte ut på vår hemsida. Detta gör vi för att skydda era E-postadresser från att hamna i spamlistor.
* = Obligatoriska fält
http://www.keyladesign.se/allman/keyla_add_swedish.gif
Annons
skogens.jpg
bloggbanner.jpg
qvarnsjo.jpg